15 november 2008

heej heej
nu e jag tbx igen =D.
¨
den här veckan har vart ganska skönt, har lärt känna mer personer o fått ennu mer kommpisar på båten =D.
den här veckan på båten va det grejer vi drack ganska ofta efter jobbet o festade. ett tips om man ska jobba i köket o är bakis då e det knass man blir så seeeeeg så det inte e sant. tur att man e praktikant så man kan softa bara hahaha.


nu har ja kollat på dom flesta serierna vill bara säga att heroes o one tree hill va dom sämsta avsnitten det händer ju inget det måste bli grejer snart annars kommer tittarna sluta titta på dom. 

snart så ska jag övningsköra o det känns bra har inte sutit framför bilen nu i 2 veckor håppas det går bra annars e det knass.

senare i dag vet jag inte vad ja ska göra kanske hittar på nåt eller så e jag hemma o ruttnar =D
det va allt för i dag skriver mer imorgon

pusssss



10 november 2008

heej heej

i dag så e det m,åndag och det betyder att ja måste tbx till praktiken =(. kommmer sakna min underbara swäng igen=(.
men men det blir säkert roligt den här veckan annars e det knass.

jag orkade inte skriva nån blogg igår så ja skriver va ja gjorde i går.

jag gjorde absolut ingeeeting eller en grej gjorde ja ja körde n match mot shaki i fifa o ja van som vanligt =P.

sen vill ja säga att arash o shaki har gjort en ny blogg ni måste besöka den den e fett bra den e grejer den heter HOTNFRESH.BLOGG.SE. det är en musik blogg så kolla den hemsidan ni kommer inte ångra er =D.

nu så har ja laddat ner entourage  så ja ska kolla den snart. Heroes kom inte ut föra veckan blir så lack om dom tar paus nu så är det ångest. det e nu allt spänande händer.

nee nu måste ja packa lite det  ja ska ha med mig till båten, så vi hörs på fredag kanske lite tidigare
pussss o kraaam


8 november 2008

tjaaaa

livet på cinderella e ganska jobbigt jag vill att praktiken ska ta slut. men det börjar bli roligare o roligare på båten man känner fler o fler personer för varje dag.

  jag fick vara i varm köket den här veckan det var tufft fick göra ganska mycke fick hjälpa till o läga mat i luckan sen fick ja hjälpa till alla kockar med det dom behövde hjälp med och personal maten. personal maten va det jobbigaste, för att när ja frågar dom vad ska ja göra för mat. då säger dom gör vad du vill o när dom säger gör vad du vill då ere knass då måste man tänka efter allt fastnar i huvet men sen när man kommer på vad man ska göra då blir det grejer. 

vi hade fifa tunering på båten vi kanske va 20 pers som spelade och den som van fick 10 muffinsar och jag van hela skiten vi va vakna till halv 4 för att vi va som många som spelade. så om ni fortfarande vill utmana mig på fifa då vet ni vart jag är ;).

nee nu måste ja avsluta bloggen för att det e många serier ja har missat som ja måste ladda ner o kolla på det var allt för i dag skriver mer imorgon

pusss o kraaaam



3 november 2008

heej heeej

i dag så e det en jobbig dag =(. måste tillbaks till praktiken kommer sakna min underbara säng, o min underbara rum =(.
kommer komma tbx på fredag. ja tror ja ska byta kök nu kommer inte stå i kallköket kanske står i varmköket nu vem vet, men ja håppas  på att stå vid buffen man gör absolut ingeeeting man lagar inte ens maten man står där o byter fat.
sen så ska ja köpa hem massa grejer.

kommer sakna mina serier okså pallar inte vänta tills fredag bara för att se på serier =(. man borde kunna ladda ner utan internet då skulle det vara fett skönt, ska kanske uppfinna nåt som gör så att man kan göra det =D.

men det va allt för i dag skriver igen på fredag så vi hörs då pusss o kraaam


1 november 2008

heej heej
vill bara säga att ingen kan vina mig på fifa 09 jag e bäst på det. ni som tror ni e bätre kan komma o möta mig jag är fifa mästaren 09.

i dag så har ja kollat på alla serier ja har missat pågrund av att ja har vart borta nu i en vecka.  det har vart ganska skönt o se typ 7 olika serier i dag. men den sämsta va nog gossip girl. det händer inte så mycke i serien längre.

heroes den e grejer men det har blivit lite segt nu när peter petreli har tappat sina krafter. det va hans far som tog hans krafter o hanns pappa har vart "död".

prison break har det inte kommit ut nån, jag e så besviken på prison break. serien måste ta slut snart orkar inte med den längre.

chuck det är en skööön serie om man gillar komedi, han blir ju smartare för varje avsnitt han kanske blir en riktig agent nån vacker dag =P.

supernatural den serien börjar övedriva nu. nu han en av bröderna fått ett uppdrag från gud o det har börjat bli lite löjligt nu.

eli stone den e okså en skön serie, han halucinerar fortfarande och det e alltid lika roligt .

90210 den har vart bra. den e okej inte värsta serien men den funkar att se på om man gillar drama komedi.

smallville nu börjar det hända grejer i serien.han har blivit kommpis med oliver igen dom va osams för att clark visste vem som dödade olivers föreldrar men det sa han inte till oliver sen fick oliver reda på det.

enourage fett sköön serie den måste ni kolla om ni inte har sett den ladda ner den snabbt, det handlar om cash money bitches.

så det va allt för i dag skriver mer imorgon pusss o kraaaam



RSS 2.0